Красотата е навсякъде, стига да имаш очи да я видиш и сърце, за да й се насладиш !

вторник, 19 февруари 2013 г.

Тефтер за рецепти


Тефтер за рецепти за предизвикателство 156  на *щурчо*/Краси при Картичкофуриите
http://cardsaddicted.blogspot.com/2013/02/156.html
Използвала съм готов тефтер със спирала, като съм го украсила с тъмно червен картон от външната страна, а от вътре с амбалажна хартия .Предната корица е с прибори за храна, точилка и малки картончета с рисувани храни - напитки , предястия и салати, супи , основно ястие и десерти. На спиралата съм вързала червена панделка, на която е поставена шпатулата за сервиране на торти , която има форма на ягодка и ще служи за разделител при ползване на някоя рецепта. На вътрешната предна корица съм сложила една мисъл за святостта на храната от  Владимир Леви и съм украсила с житни класове. Външната задна корица е украсена отново с тъмно червен картон и изрязана ефирна покривка в бежово - амбалажния цвят, а вътрешната задна корица отново има текстче , за най- важната подправка при готвенето на ястията - щипка....ЛЮБОВ !!!
Ще се радвам ако моята рецепта ви е харесала ! :)

2 коментара:

 1. Гери, много ми хареса твоята рецепта и особено споделянето за най-важната подправка - любовта!
  Наистина, всяко нещо, приготвено с любов, носи наслада на очите, душата и сърцата ни , стопля ги и придава особен вкус .. на любов..
  Благодаря ти за това,че се включи в моето предизвикателство при Картичкофурии!
  Впечатлена съм,че всяка картинка е ръчно нарисувана от теб - вложила си много старание и любов и ти пожелавам да напълниш своя тефтер с вкусни рецепти, които да приготвяш с много любов за любимите си хора!Идеята за шпатулата разделител ме усмихна..

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Много благодаря, изрисувах го с удоволствие и любов !

   Изтриване